Čačak / Lučani / Ivanjica – Odbori Srpske napredne stranke iz Čačka, Lučana i Ivanjice osudili su

pretnje smrću sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću od strane opozicionara Srđana Škora i poručuju da većinska Srbija nikada neće podržati nasilje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak najoštrije osuđuje pretnje smrću Danilu Vučiću sinu predsednika Srbije, koje mu je uputio opozicionar Srđan Škoro.

„Tražimo od nadležnih državnih organa da sankcionišu ovakve bolesne umove. Napadaju porodicu i pokazuju mržnju prema čoveku koji je simbol uspešne, jake i nezavisne Srbije. Još jedan napad i nova pretnja u nizu od strane opozicionih nasilnika.

Kolektivni sud je najmanje što možemo da uradimo i pružimo jedinstvenu podršku Aleksandru Vučiću jer kao jedini Danilov živi roditelj prolazi kroz sve ovo. Većinska, pristojna i hrabra Srbija nikada neće podržati nasilje”, navodi se u saopštenju čačanskih naprednjaka.

I opštinski odbor SNS u Lučanima osudio je pretnje smrću Danilu Vučiću.

„Po ko zna koji put lažni borci protiv nasilja ne mogu da obuzdaju svoj bes, pa opet seju mržnju, ovaj put prema sinu predsednika Danila Vučića. Javnim pozivanjem da se zajedno sa ocem zatvori u rudnik, nije nista drugo nego dokaz da Škoru i njegovim sponzorima smeta borba za Srbiju i patriotizam Danila Vučića prema svojoj zemlji i svom narodu.
Tužilastvo mora hitno da reaguje, uhapsi i ispita Škora za koga radi i po čijem nalogu poziva na likvidaciju i mučenje sina predsednika Srbije”, poručuju iz opštinskog odbora SNS u Lučanima.

Istog mišljenja su i naprednjaci opštine Ivanjica koji najoštrije osuđuju monstruozne pretnje smrću Danilu Vučiću, starijem sinu predsednika Srbije, koje je uputio „opozicioni jurišnik” Srđan Škoro i koje nisu ništa novo do jedan od mnogih besramnih napada na porodicu Vučić.

„Zahtevamo da državni organi reaguju na pretnje predsednikovom sinu i da će biti sankcionisani određeni politički i medijski krugovi koji konstantno crtaju metu Danilu Vučiću, koji je jedan pristojan i normalan mladić i koji je vaspitavan da voli Srbiju.

Stalne pretnje, izmišljene afere su deo veoma loše strategije koja se vodi prema porodici Vučić i koja predstavlja pokazatelj da smo na pravom putu i koja je simbol borbe za bolju Srbiju.

Nikada nećete uspeti da zaustavite Aleksandra Vučića u borbi za bolju i naprednu Srbiju”, navodi se u saopštenju OO SNS Ivanjica.

GZS/Reporter

OZNAKE:PRETNJEsns