Čajetina – Četiri godine je od kako je autor emisije „Nećete verovati” Gvozden Nikolić, snimio prve kadrove o Luki Crepuljareviću iz čejtinskog sela Semegnjeva, koji je očuvao pradedovsko ognjište. Danas o njemu bruje svi mediji i gotovo da nema čoveka koji ne zna ko je Luka. Ovu neverovatnu priču niko nije nadmašio, a samo na You Tube dostigla je blizu milion pregleda i na hiljade komentara. Luka Crepuljarević primer je mladića, Zlatiborca, na kojeg bi trebalo mnogi mladi naraštaji da se ugledaju, a njegova životna priča zaista je zlata vredna.

Milion pregleda kako je Gvozden od seoskog dečaka napravio poznatog i čestitog mladića kojeg svi poznaju; izvor: YouTube

„Čim sam ga video znao sam da je vanserijski dečak, a danas već odrastao čovek, koji je pokupio sve najbolje osobine svojih predaka ali verujem i znam da on nije jedini. Ponosan sam što sam prvi otkrio ovog mladića kojeg sam našao jednog snežnog dana na padinama njegovog sela. Sećam se da se iznenadio i nekoliko puta me je pitao, jel moguće da ću ja biti na televiziji, pa kako da se obuče. Rekao sam mu da bude samo ono što jeste, i tako je nastala jedna od mojih, sigurno, zlatnih priča. Luka je danas profesor mladim naraštajima koji su ga prihvatile i od njega uče šta je život. Takvi će uvek biti rodoljubi, pravdoljubivi, miroljubivi i časni ljudi. Ovo je i moj trijumf jer nametnuti ovakve vrednosti u ovakvim uslovima gde vas šibaju i razapinju nije ni malo lako. Luka je naša zvezda!”, kaže Gvozden Nikolić, autor emisije „Nećete verovati”.

Sutra još jedna neverovatna priča

Već sutra u emisiji „Nećete verovati” koja se emituje svake subote u 19:15 časova na Prvoj televiziji, videćete priču o jednom veterinaru i nećete verovati, u najavi stoji, najveći „svinjac” je ipak u Beogradu .

GZS/ REPORTER