Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, sa saradnicima, je posetio FK Slatina, koji ove godine proslavlja 70 godina

postojanja. Lokalna samouprava je baš na ovaj veliki jubilej izdvojila sredstva za drenažu i zalivanje fudbalskog terena, kao i za adekvatnu rasvetu.

-Ovaj stadion je izgrađen davno i mnoge generacije su trenirale na ovom terenu, koji jeste imao pristojne uslove, ali ne i sve što je neophodno, pa su tako decenijima imali problem sa vodom za zalivanje terena. Na inicijativu predsednika kluba Miloša Uroševića i odbornika u Skupštini Grada Dragana Štavljanina, lokalna samouprava se uključila u rešavanje ovog problema i uspeli smo u tome. Na oko 1.000 metara odavde je iskopan bunar i sada se teren zaliva. Takođe, obezbedili smo i rasvetu, tako da deca mogu tokom letnjih meseci u večernjim satima da igraju utakmice. U planu nam je da rekonstruišemo deo postojeće ograde i da izgradimo jedan deo nove, kao i da rekonstrušemo tribine koje su, nažalost, u lošem stanju-rekao je Todorović.

Direktor kluba Miloš Urošević se ovom prilikom zahvalio lokalnom rukovodstvu, simbolično uručivši dresove gradonačelniku Todoroviću i njegovom pomoćniku Milošu Stevaniću.

GZS