Sve je spremno za „Zimsku čaroliju” koja sutra u 17 časova stiže u grad na Moravi, odnosno na gradsku plažu pokraj same reke. Ovo je druga po redu manifetacija i trajaće do 15. januara, a prilagođena je za sve generacije.

„Sutra ovde zaista počinje jedna prava zimska magija, na gradskoj plaži, koja je jedno omiljeno mesto za naše sugrađane i tokom letnjeg perioda u godini, mi smo došli na ideju da organizujemo zimski festival „Zimska čaorolija kraj Morave”. Mi smo pripremili program u kome zaista mogu uživati sve generacije, prvenstveno naši najmlađi sugrađani sa svojim roditeljima, bake, deke, odnosno cela porodica”, rekla je za Glas zapadne Srbije Nevena Petrović ispred organizacionog tima „Zimska čarolija kraj Morave”.

Nevena je istakla da pored onih sadržaja koji su već bili prošle godine, ove zime ima i noviteta koji će sve oduševiti.

„Ovde imamo kućicu od naših štrupfova, štrupfove, divnu jelku, klizalište koje je na zavidnom nivou, vozić mesec, sa druge strane imamo puno sjajnog sadržaja. Što se tiče muzičkog sadržaja biće nastzpa raznih pendova, di džejeva, gde će roditelji moći da uživaju, a sa druge strane, najmlađi će moći da učestvuju u svojim interesovanjima. Takođe, pripremili smo predstave, bioskop na otvorenom, biće upriličeno druženje sa šampionima karate kluba „Borac”. Biće zaista pregršt atraktivnosti, biće cirkus animatori koji nam dolaze više puta u toku nedelje. Narednih mesec dana je zaista upriličeno za ljubav, za zagrljaje i tople trenutke. Imajući u vidu hladan period u godini, mi smo iz tog razloga pripremili jednu zonu gde će bukvalno biti prava vatrica, kuvaće se i vino”, pojasnila je Nevena.

Ona je pozvala sve Čačane i sve koje put navede u grad na Moravi da dođu na gradsku plažu i uživaju u zimskim čarolijama i prazničnoj atmosferi.

„Ono što je važno reći, to je da je sav čaroban sadržaj besplatan, uz podršku grada Čačka i Sportskog centra ’Mladost”, zaključila je Nevena.

Reporter/Gzs