Ove godine Alfa BK Univerzitet proslavio je 30 godina uspešnog postojanja i rasta, bila je to godinaprektretnice u kojoj su prešli na viši nivo.

„Ove godine smo se uselili u predivnu novu zgradu, u Bulevaru maršala Tolbuhina br. 8 na Novom Beogradu, prostraniji i moderniji dom znanja i druženja. Amfiteatri su nam odjekivali od naučnih rasprava, diskusija i debate, ali i od smeha i prijateljstva. Učionice su preplavili naši poštovani studenti, željni znanja i uspeha, koji su bili srce i duša svakog novog dana. Njima posvećujemo svu našu energiju i entuzijazam, jer oni su budućnost, a njihov uspeh je i naš uspeh. Godina 2023. bila je i godina sjajnih partnerstava. Sklopili smo brojne ugovore o saradnji sa renomiranim univerzitetima i institucijama u zemlji i inostranstvu. To nam je otvorilo nova vrata znanja i razmene ideja, omogućivši našim studentima da se povežu sa vrhunskim stručnjacima i uglednim imenima svetske nauke. Ponosni smo i na brojne naučne konferencije koje smo organizovali tokom ove godine. Bile su to tribine vrhunskih istraživanja, strastvene razmene mišljenja i inkubatori novih ideja. Otkrivali smo nove puteve znanja i kroz njih gradili bolju budućnost za sve nas. Na ovom mestu ne možemo da ne pomenemo inspirativne gostujuće profesore i predavače kojima smo imali čast da budemo domaćini na Alfa BK Univerzitetu, tokom 2023. godine. Njihova iskustva i znanje bili su dragoceni dodatak našoj akademskoj ponudi, otvarajući nove perspektive i podstičući kreativnost naših studenata. Sve ovo, i još mnogo toga, čini nam 2023. godinom koju ćemo pamtiti. Ali, mi ne gledamo samo unazad, već se okrećemo puni optimizma i energije prema svemu što nas čeka u novoj 2024. godini. Biti deo Alfa BK Univerziteta znači biti deo porodice koja neguje znanje, razvija talente i gradi bolju budućnost. Znači biti izuzetan, biti inovativan, biti onaj koji menja svet na bolje”, kažu u saopštenju ove kuće znanja.

Alfa BK Univerzitet poziva buduće studente da im se pridruže u ovoj avanturi znanja! „Dođite na Alfa BK Univerzitet koji vas neće samo obrazovati, već će vas transformirati, koji će vam pomoći da otkrijete svoj puni potencijal i doprinesete boljoj budućnosti. Upišite se i budite deo naše porodice, porodice znanja, porodice Alfa BK Univerziteta! Srećna Nova 2024! Neka ona blista sjajnije od ičega, puna novih uspeha i ostvarenja!”, vaš Alfa BK Univerzitet, uz ponos i radost.

http://www.alfa.edu.rs/

info@alfa.edu.rs

Reporter