Na ovogodišnjoj 17. ceremoniji dodele priznanja istaknutim ženama i muškarcima sa prostora Balkana pod nazivom „Dama i džentlmen” 2023.

ustanovljene su i decenijska priznanja. Prvi u nizu nagradu je dobio Bogoljub Karić, čiji najavni film su prisutni sa velikom pažnjom pratili i nagradili velikim aplauzom, ali još veće oduševljenje usledilo je kada su on i supruga Milanka dobili specijalno priznanje za očuvanje braka i porodičnih vrednosti. Da se uvek trude da budu na okupu pokazali su i sada dolaskom skoro svih članova njihove porodice.

„U nizu priznanja koje smo ja i moja Mara lično dobili, ali i veliki broj nagrada koje smo kao porodica primili za niz uspešnih poslovnih projekata i aktivnosti, ovo je za nas veoma posebna nagrada. Kao što znate, decenijama promovišemo porodicu kao stub i esenciju svakog društva, ali smo i svojim ličnim primerom dali doprinos toj veoma važnoj instituciji. Ove godine smo bili laureati za Nagradu za očuvanje braka i porodičnih vrednosti. Ovo je 10. godina veoma uspešne i prestižne manifestacije pod imenom, Dama i džentlmen godine 2023, koja je na ceremoniji okupila veliki broj uvaženih i poznatih ličnosti i laureata. Ovogodišnja nagrada je posvećena njenom idejnom tvorcu i producentu g. Dejanu Pantiću, koji je na veliku žalost svih nas ove godine preminuo.
Ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatoru koji je prepoznao naše nastojanje da brak i porodicu stavimo ispred poslovnih obaveza, da našu decu usmerimo na pravi put i pružimo im svoje vreme i pažnju kad gpd im je u životu bilo potrebno. Zato smo ponosni što naše nastojanje, da zdrava porodica bude naš prioritet je upravo ovom nagradom podržano i priznato”, rekao je Bogoljub Karić.