Alfa BK Univerzitet je prvi privatni Univerzitet u jugoistočnoj Evropi sa 30 godina dugom tradicijom, koji nudi široku lepezu

studijskih programa na nivou osnovnih, master i doktorskih studija. Na Univerzitetu je do sada diplomiralo preko 25.000 zadovoljnih studenata, koji su danas uspešni stručnjaci u svim sferama društva.

Alfa BK Univerzitet se izdvaja svojim kreativnim i inovativnim pristupom nastavi, usmerenim na razvoj praktičnih znanja i veština studenata. Nastava se izvodi u malim grupama, što omogućava individualan pristup svakom studentu. Univerzitet takođe pruža brojne mogućnosti za praksu i stručno usavršavanje studenata.

Alfa BK Univerzitet nudi porodično okruženje, u kojem je zajedništvo osnov trajanja. Univerzitet je posvećen stvaranju prijatnog i stimulativnog okruženja za studiranje, u kojem se studenti mogu osećati kao kod kuće.

Zašto da studirate na Alfa BK Univerzitetu?

• Kvalitetna nastava: Alfa BK Univerzitet se izdvaja svojim kreativnim i inovativnim pristupom nastavi, koji je usmeren na razvoj praktičnih znanja i veština studenata. Nastava se izvodi u malim grupama, što omogućava individualan pristup svakom studentu.
• Široka ponuda studijskih programa: Alfa BK Univerzitet nudi široku lepezu studijskih programa na nivou osnovnih, master i doktorskih studija. Bez obzira na vaše interesovanja, sigurno ćete na Alfa BK Univerzitetu naći studijski program koji je idealan za vas.
• Mogućnosti za praksu i stručno usavršavanje: Alfa BK Univerzitet pruža brojne mogućnosti za praksu i stručno usavršavanje studenata. Univerzitet ima saradnju sa domaćim i inostranim kompanijama, u kojima studenti mogu da obavljaju stručnu praksu i steknu iskustvo u užoj oblasti svojih interesovanja.
• Porodica kao osnov trajanja: Alfa BK Univerzitet je velika porodica, u kojoj je svakom studentu posvećena pažnja u sticanju novih znanja, na putu razvoja i obrazovanja.

Ako ste ambiciozni i želite da studirate na Univerzitetu koji će vam pružiti kvalitetnu nastavu, široku ponudu studijskih programa i brojne mogućnosti za praksu i stručno usavršavanje, onda je Alfa BK Univerzitet pravi izbor za vas.
Prijave za upis su otvorene! Prijavite se danas i postanite deo porodice Alfa BK Univerziteta!

Dodatne pogodnosti

Alfa BK Univerzitet nudi svojim studentima brojne dodatne pogodnosti, kao što su:
• Mogućnost plaćanja studija u ratama
• Mogućnost stipendiranja
• Bogata vannastavna aktivnost
• Alfa BK Univerzitet ima i svoju izdavačku delatnost, koja izdaje udžbenike, skripte i naučnu literaturu.
• Alfa BK Univerzitet je takođe i organizator brojnih konferencija, seminara i drugih edukativnih događaja.

Dobro došli na Alfa BK Univerzitet!
Vaš put do uspeha!
Bulevar maršala Tolbuhina 8,
11000 Novi Beograd
alfa.edu.rs