Sinoć je u sali AS Marković u Gornjem Milanovcu održan četvrti skup simpatizera i članova Srpske napredne stranke. Posle Pranjana, Rudnika i Takova

Dejan Tomašević, kandidat za narodnog poslenika i Deja Kovačević predsednik OO SNS Gornji Milanovac

na sinoćnjem druženju bilo je prisutno oko 500 milanovčana koji su dočekali predsednika OO SNS Dejana Kovačevića i kandidata za narodnog polsanika ispred liste Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane, našeg legendarnog košarkaša Dejana Tomaševića koji je proneo slavu Srbije.
„Dolazeći ovde razmišljao sam, odlično, biću jedini , biću zvezda ove večeri.Međutim,nazdravljajući sada sa svima vama vidim da vi

jako volite predsednika Dejana.To meni daje podstrek i sigurnost da smo zaista na pravom putu.Dejane , čestitam ti na svim ovim divnim stvarima koje si zajedno sa svim vama postigao.Sa ponosom možemo da kažemo da je Milanovac jedan od najlepših ako ne i najlepši grad u Srbiji“, rekao je sinoć naš poznati košarkaš Dejan Tomašević.
Nakon Tomaševića prisutnima se obratio Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac i predsednik OO SNS Gornji Milanovac.
„Ovi izbori su dame i gospodo pitanje opstanka Srbije.Ovi izbori su više referendum.Da li smo za to da Srbija nastavi da jača i ekonomski i politički i da čuva mir i stabilnost ili smo za to da se Srbija vrati u dve hiljadite godine kada se rasparčavalo sve što je moglo, kada su prodavane fabrike i kada su ljudi ostajali bez posla?
Ja mislim da mi nismo za tu Srbiju.Mislim da smo za Srbiju mira,stabilnosti i ekonomskog prosperiteta.Da smo mi za Srbiju koju će i dalje voditi Aleksandar Vučić na čelu, zajedno sa Vladom Republike Srbije i našom skupštinom koja će imati,naravno,više od 50% mandata jer je to jedina šansa da Srbija opstane.
17.decembra je presudan dan i ovo kad kažem stvarno tako mislim.Presudan dan za Srbiju.Da ne dozvolimo da Aleksandar Vučić ostane sam.Moramo mu pomoći.Moramo 17.decembra svi izaći na izbore , zaokružiti broj 1. I pobediti kao nikada do sada.Srbija ne sme da stane“,zaključio je Kovačević sloganom koji je ispraćen dugim i gromoglasnim aplauzom.

GZS/ Reporter