Porodice Karić i Mileusnić postale su bogatije za još jednog člana – rodila se princeza Milica. Danijela,

ćerka Hafe i Dragomira, na svet je donela svoje četvrto dete i usrećila celu porodicu, a posebno svog supruga Ivana. Tako se tradicija porodice Karić nastavlja, pa posle Danijelinog brata Saše, koji ima šestoro dece, sada je i Danijela, po uzoru na oca i stričeve, svoju porodicu ulepšala svojim četvrtim detetom.

Velika i zdrava porodica je temelj i snaga iz koje raste i napreduje celo društvo i ceo narod. Porodica Karić već više od pola veka neguje i čuva tradicioalne porodične vrednosti i kroz dela i kroz sopstveni primer. Porodična kompanija porodice Karić postala je najveća i najpoznatija kompanija iz ovog dela sveta upravo zahvaljujući snažnoj porodici i velikom broju članova svih generacija. Međusobna ljubav, poštovanje, razumevanje i podrška: ovo su osnovne vrednosti koje svaka porodica treba da gaji na prvom mestu i koje svako od nas svojim primerom mora da čuva i prenosi na mlađe generacije.

Porodica je najsigurnije mesto: ovo su reči oko kojih je okupljena porodica Karić i koje su porodični moto i zvezda vodilja već više od 50 godina. Na dan kada ceo svet obeležava Dan porodice, porodice Karić i Mileusnić su svetu podarile princezu Milicu, a to je najveći blagoslov i najveći razlog za radost. Dan porodice je praznik kojim se ističe značaj porodice u međunarodnoj zajednici, a prvi put je obeležen 15. maja 1994. godine odlukom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Svako od nas treba da živi tako kao da je svaki dan – dan porodice! Nema važnije stvari od porodice, tu počinje život, tu živi ljubav, to je suština svakog čoveka na ovom svetu.

Porodice Karić i Mileusnić proslavile su rođenje princeze Milice i Internacionalni dan porodice uz pesmu Dane i Danijele Karić, koja upravo govori o podršci i velikoj sestrinskoj ljubavi – to je neraskidiva veza i najveći Božji dar je imati sestru. Pesmu možete poslušati na sledećem linku: https://www.facebook.com/reel/998266824986968

GZS/REPORTER