Čačak – Javno preduzeće „Gradac” Čačak obaveštava sve učesnike u saobraćaju, da će zbog izvođenja radova na rekonstrukciji

Ulice župana Stracimira doći do izmene režima saobraćaja u okolini te ulice počevši od 2. marta 2024.

„Ulica župana Sracimira biće zatvorena za saobraćaj za sva vozila, bicikliste i motorcikliste. Kretanja pešaka kroz ovu ulicu biće regulisano gradilišnom ogradom i privremenom saobraćajnom signalizacijom. Kretanje vozila u okruženju biće regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom i odvijaće se na sledeći način :
Ulicom Bogićevićevom u jednom smeru od Ulice hajduk Veljkove ka Rajićevoj (suprotno od trenutnog smera) i dalje Rajićevom ka Lominoj ulici. Ulicom hajduk Veljkovom u jednom smeru od Lomine ka Birčaninovoj i Kuželjevoj (kao i sada) i dalje Kuželjevom u jednom smeru od hajduk Veljkove ka Železničkoj. U Kuželjevoj ulici biće dozvoljeno parkiranje vozila pod naplatom na postojećim parking mestima (upravno na pravac kretanja) i na novooznačenim parking mestima na kolovozu, podužno sa leve strane u odnosu na pravac kretanja. Kretanje vozila javnog gradskog prevoza odvijaće se ulicama Železničkom (od Kuželjeve do Bulevara vojvode Putnika), zatim Bulevarom vojvode Putnika do Ljubićske (kod Medicine rada), Ljubićskom do Ulice Bate Janković (kod Moravice), Ulicom Bate Janković do Ulice cara Dušana (kod crkve) i dalje bez izmena Ulicom gospodar Jovanovom (ka pošti). Istom trasom kretaće se vozila javnog gradskog prevoza i u suprotnom smeru”, navodi se u saopštenju javnog preduzeća.