Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu i član Glavnog odbora SNS Dejan Kovačević

krenuo je u kampanju pred prestojeće izbore, koji su zakazani za 17. decembar.
U subotu se oko 400 članova,simpatizera i prijatelja stranke okupilo u Domu u Pranjanima, kako bi pružili podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, jer kako kažu, samo pobeda SNS na izborima je garant mira, stabilnosti i ekonomskog napretka Srbije.

Kovačević je na svom instagram profilu napisao da se nigde ne oseća lepše nego sa članovima stranke, i zahvalio se svima od Gojne Gore do Teočina koji su došli te večeri u Pranjane. „Urađeno je skoro sve što smo obećali od Gojne Gore do Teočina, preko Kamenice, Bogdanice, Koštunića, Leušića, Družetića uradili smo dosta u svim krajevima, ali smo najviše uradili u Pranjanima, tako da smo ostali dužni i Gojnoj Gori i ostalim selima u narednom periodu da uradimo više. Što se tiče planova koje moramo uskoro realizovati u ovom delu, tiču se izgradnje tri mosta, dva u Kamenici i jedan u Koštunićima.

Vrednost radova je preko milion evra. U Kamenici, već sledeće sedmice počinjemo da gradimo jedan most i biće završen pre Nove godine. Nakon toga, ubrzo će započeti gradnja i druga dva najavljena mosta. Da ne pričamo o investicijama, da ne pričamo o tome šta smo uradili na teritoriji opštine, šta smo uradili u Pranjanima, nabrajali bi do jutra. Vreme koje dolazi, koje je ispred nas, nije ni malo lako vreme. To je vreme kada treba svi zajedno kao jedna porodica, kao jedna stranka da se zbijemo u redove, i da pomognemo predsedniku Aleksandru Vučiću. Aleksandar Vučić ne može sve sam, trebaju mu simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke da mu pomognu, jer samo apsolutna pobeda Srpske napredne stranke na sledećim izborima znači mir, znači stabilnost, znači ekonomski prosperitet, znači napredak Srbije! I zato Vas sve molim kao prijatelje da svi zajedno uzmemo učešće i da pobedimo 17. decembra kao nikada do sada i u Gornjem Milanovcu i u Pranjanima! Živela Srpska napredna stranka! Živela Srbija!”, rekao je Kovačević.

REPORTER/GZS