Prijepolje/Kraljevo – Znate onu staru, narodnu – „Bog ih stvori, a oni se nađu?” E, pa jedan par iz Srbije pravi je primer toga,

jer način na koji su se upoznali, a posle zbližili, zaljubili i ubrzo i venčali zaista je neverovatan. Nekako sudbinski, jer – spojili su ih polovni automobili.

„Naša ljubavna priča je počela i ozvaničena je autima. Rešila sam da prodam Forda i kupim svoj auto iz snova – BMW E46. Nađem oglas da momak menja BMW-a za manji auto, javim se i dogovorimo se sve. Tog 1. maja odem iz Prijepolja u Kraljevo da pogledam auto i, ako se dogovorimo, da uradimo zamenu auta, ne sluteći da me tamo čeka auto iz snova i čovek mog života“, započela je devojka ljubavnu priču na svom TikTok profilu.

Nakon toga je Željko, kako se zove momak sa kojim je devojka iz Prijepolja zamenila automobile, poželeo da nastavi komunikaciju.

„Zamenili smo automobile, vratila se kući BMW-om, uveče me momak pita jesam li stigla i kako sam zadovoljna autom… Dan za danom, poruka za porukom i pet meseci kasnije – evo nas venčani i srećniji nego ikad“, rekla je na kraju svoje priče.

Komentari su velikom brzinom planuli, a njihov post je postao viralan i na drugim društvenim mrežama, a gotovo svi su bili oduševljeni razvojem događaja kada je njihovo poznanstvo, zaljubljivanje i venčanje u pitanju.

„Dve muve jednim udarcem“, „Polovni automobili bolji od tindera“, „Šalu na stranu, stvarno mi je drago kada vidim da se ovako dvoje nađu, da su suđeni jedno drugome“, „Da Bog da mi se desilo“, „Predivna priča“, samo su neki od komentara ispod videa, a po na osnovu njihovih objava na TikToku, vidno je veoma da ovaj par baš uživa u ljubavi, zajedničkom vremenu i životu.

Reporter/Blic žena