Teško je podići i pokrenuti sve ono što su unišavali decenijama u gradu kojim su vladala braća i neodgovorni ljudi koji su prodalii uništili sve čega su se dohvatili.

„Setite se gde su mnogi bili kada smo došli na vlast. Trinest hiljada ne zaposlenih i desetak hiljada zaposlenih. Danas ovaj grad ima skoro 40 000 zaposlenih radnika, i uskoro će ležati na čak četri auto puta. Možete birati nas koji smo hteli to neki priznati ili ne udahnuli novi život našem gradu ili sve ove ostale a ima ih šest kojima je jedini cilj da se ponovo dokopaju narodne imovine i imačete odmah uživo rat oko fotelja.

Hrabro idemo napered, idemo na gradnju bazena, nestvarno velike bolnice, otvaramo Dom zdravlja u Ljubiću u julu” rekao je između ostalog Milun Todrorović nosilac liste Čačak sutra .

On je najavio dolazak još jednog velikog investitora  koji će graditi pogon u Čačku. ,,Predsednik Srbije i ja položićemo do kraja meseca kamen temeljac. Biće to sjajno i najveće do sada preduzeće koje ej stiglo u naš Grad“ kazao je on. Ili mi ili oni, to je na Vama građanima” zaključio je Todorović.

GZS/REPORTER