Alfa BK Univerzitet neumorno nastavlja svoju misiju širenja znanja kroz seriju tribina posvećenih ključnim

pitanjima filozofije, nauke i umetnosti, uz inspiraciju podstaknutu likom i delom velikog srpskog naučnika Nikole Tesle. Nakon uspešnog Uvodnog predavanja, koje je održano 13. januara, prvi u nizu seminara posvećen Teoriji i Fizici Etra održan je 27. januara 2024. godine na Novom Beogradu.
Inženjer Goran Marjanović je na ovom seminaru istraživao teme elektromagnetnih polja, etra i akashe, naglašavajući sintezu naučnih i duhovnih saznanja kroz Model Kvantizovanih Gustina Energije. Marjanović je istakao duboke veze između drevnih vedskih učenja i Teslinih ideja, pružajući učesnicima dublje razumevanje materijalnog i duhovnog aspekta realnosti.
U subotu 10. februara 2024. godine Alfa BK Univerzitet bio je domaćin više od stotinu poštovalaca prof. dr Velimira Abramovića, naučnika, mislioca i osnivača ovog seminara, koji je govorio na temu: „SVEST, KONSTANTNA SADAŠNJOST, BESKONAČNOST”.
Profesor Abramović je kroz temu „Šta je Vreme?” istraživao filozofsku, matematičku i fizikalnu osnovu koja se bavi definisanjem Beskonačnosti i njenih osobina. Ova interdisciplinarna analiza pokazuje da Vreme nije samo apstraktni pojam, već suštinski deo sveta, jedinstvena fizička beskonačnost koja generiše sve konačne pojave.
Profesor Abramović je takođe istakao da uključivanjem hipoteze aktivnog vremena u fiziku, ona postaje ne samo nauka već i duhovna nauka, koja otvara nova vrata za razumevanje sveta oko nas.
Ovaj seminar nije samo prilika za proširenje znanja već i za dublje razumevanje univerzalnih principa koji oblikuju naš svet.
Alfa BK Univerzitet nastavlja da bude predvodnik u promovisanju otvorenih diskusija i interdisciplinarnog pristupa u proučavanju složenih tema.
Pratite nas i pridružite se Seminaru „TESLA – SUBOTOM U PODNE” kako biste i vi doprineli razmeni ideja i bogatstvu znanja!

Sledeće predavanje biće održano 24. februara 2024. godine u zgradi Alfa BK Univerziteta, u Bulevaru Maršala Tolbuhina 8.